Γενικά Δράσεις

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΗ ΕΝΤΑΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Στα πλαίσια των στόχων του σχολείου μας που αφορούν στην υποστήριξη, την ομαλή ένταξη ευάλωτων ομάδων στη Σχολική Κοινότητα, αλλά κυρίως στην ενδυνάμωση της ψυχικής ανθεκτικότητας των μαθητών –τριών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 09-02-2022, θεωρητική προσέγγιση-βιωματική δράση.

          Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Οξύνειας  και μετά από πρόταση της συντονίστριας για τον άξονα του Σχολικού Προγραμματισμού με θέμα «Υποστήριξη Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων μαθητών –τριών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες», υλοποιήθηκε Παρέμβαση-Δράση στους μαθητές του σχολείου μας από την Κα Κωνσταντίνα Νταϊλιάνη, Στέλεχος Πρόληψης, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικής Υγείας Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ).

          Οι μαθητές παρακολούθησαν με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη θεωρητική προσέγγιση του θέματος, προβληματίστηκαν και συμμετείχαν ενεργά στη Βιωματική Δράση που ακολούθησε.

          Ευχαριστούμε θερμά την Κα Νταϊλιάνη που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας και πρόσφερε τη βοήθειά της στο έργο μας. Ευελπιστούμε και σε μία περαιτέρω συνεργασία.

                                                          Ο Σύλλογος Διδασκόντων

                                                                   Ο Διευθυντής