Γενικά Δράσεις

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΞΥΝΕΙΑΣ

Την Παρασκευή, 21/01/2022,πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γυμνασίου Οξύνειας και προς τον Σύλλογο Διδασκόντων επιμόρφωση, από τον κ. Απόστολο Σπαθή, Προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., την κ. Χαρούλα Καργιώτη, Εκπαιδευτικό, και την κ. Στεργιανή Δεληλίγκα, Ψυχολόγο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ..

            Ο Σύλλογος Διδασκόντων ενημερώθηκε λεπτομερώς και ενδελεχώς για την πρόληψη και την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών που αφορούν τους μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες ( Ε.Ε.Α.) .Οι υπεύθυνοι και οι άρτια καταρτισμένoι φορείς του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ.) Τρικάλων αναφέρθηκαν διεξοδικά σε τρόπους και μεθόδους παροχής εκπαιδευτικής βελτίωσης ,υποστήριξης και αντιμετώπισης των μαθητών μας, εστιάζοντας κυρίως στη διαφοροποιημένη διδασκαλία και μάθηση των παιδιών με Ε.Ε.Α., αλλά και στην ψυχολογική τους μέριμνα, υποστήριξη και ανάδειξη της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησής  τους.

            Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Οξύνειας ευχαριστούμε θερμά τους φορείς του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για την πολύτιμη αρωγή τους μέσα από την εποικοδομητική επιμόρφωση που μας παρέθεσαν. Μία επιμόρφωση που ως στόχο είχε και έχει την εκπαιδευτική βελτίωση του Συλλόγου Διδασκόντων αλλά κυρίως των μαθητών του σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε, επίσης, για την άμεση και γρήγορη υλοποίηση του αιτήματός μας.

                                                                        Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ