Στο Γυμνάσιο Οξύνειας την Τετάρτη 4-10-2017 πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις - δραστηριότητες στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας ημέρας Σχολικού αθλητισμού με τίτλο «Αθλούμαι Χαρά-ζω το μέλλον».

Οι μαθητές συμμετείχαν καθολικά σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, βόλλεϋ, παραδοσιακά παιχνίδια) με στόχο την ευγενή άμιλλα, την αλλαγή τρόπου ζωής και την ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητα τους.

Στις 3-10-2017 το Γυμνάσιο Οξύνειας πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο Μουσείο Ψηφιακής Απεικόνισης στην πόλη της Καλαμπάκας.

Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν - περιηγηθούν στα Μετέωρα, στην ευρύτερη περιοχή και την γεωμορφολογική της ιδιομορφία, καθώς και να γνωρίσουν το μοναδικό φαινόμενο των Μετεώρων μέσω τρισδιάστατων βίντεο.

Ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν διάχυτος καθώς οι νέες τεχνολογίες έχουν κερδίσει τις καρδιές τους.

Την Τρίτη 3-10-2017 επισκεφθήκαμε το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας στην Καλαμπάκα.

Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Μουσείου, θαυμάσαμε τα εκθέματα, πήραμε μέρος σε εκπαιδευτικές δράσεις και παρακολουθήσαμε σε βίντεο την ιστορία των Μετεώρων.

Η γραφή σε πλάκα και η γραφή με πένα μας ενθουσίασε ενώ τα πειράματα μας οδήγησαν σε άγνωστα μονοπάτια της επιστήμης.

Η επίσκεψη μας γέμισε εικόνες και γνώσεις για την πορεία της Ελληνικής Παιδείας στο πέρασμα των χρόνων.

 

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 07:02

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017 - 2018

Γράφτηκε από τον Administrator

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται στους μαθητές μας μια καλή, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, με υγεία.

Το Γυμνάσιο Οξύνειας,στην αρχή του σχολικού έτους 2013-2014, υπέβαλε δυο σχέδια υποβολής προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων. Το ένα αφορούσε Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη Διατροφή και υπεύθυνο τον κ. Κράλλη Παναγιώτη ΠΕ05 και ένα Αγωγής Υγείας με υπεύθυνο τον κ. Λιακόπουλο Σπύρο ΠΕ11. Το παραδοτέο υλικό των παραπάνω προγράμματων είναι αναρτημένα στα κάτωθι link.
Σελίδα 7 από 17

Μεινετε Ενημεροι

Εγγραφή στο Newsletter

Όνομα:

E-mail:

Χάρτης της Περιοχής Χασίων